Free Download Movies, Drama Korea/Jepang/Variety Show/Anime Small Size/Pahe

New Journey to the West Season2 Episode 01

Buat Yang masih bingung untuk download. Silahkan lihat tutorial Download di bawah ini.

Tutorial Download

About

New Journey to The West (Hangul신서유기; RRSinSeoYuGi) is a South Korean travelreality show that has been broadcast online via Naver TVCast from September 4, 2015. This is the first project from “tvN Go,” a digital-content brand from cable channel tvN.

It stars Lee Seung-gi, Kang Ho-dong, Eun Ji-won, and Lee Su-geun. The four members each take one of the characters from the classic Chinese novel “Journey to the West” as they go on a 5-days and 4 night backpacking trip through Xian, China, to play various games.

Members

  • Kang Ho-dong
  • Eun Ji-won
  • Lee Su-geun
  • Ahn Jae-hyun

Episode 01 160422
Source: 720p WITH

Screensoot

New.Journey.to.The.West.S2.E01.160422.HDTV.H264.540p-SS.mkv_thumbs_[2016.04.23_02.37.06]

Genres:
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lutfhianita Hayani
Lutfhianita Hayani
Jun 24, 2016 2:20 pm

untuk season 1 nya ngga ada ya min? guest lee seunggi bukan ahn jae hyun? aku nyari ngga ada -,- 🙁

hyemi
hyemi
Apr 27, 2016 8:41 am

kak ini udah hardsub ya?

Maila Fatimah
Maila Fatimah
Apr 28, 2016 12:57 am
Reply to  hyemi

setau aku disini cuma upload versi raw aja, jadi cari atau tunggu subnya aja

Hasna Ayomi Isamu
Hasna Ayomi Isamu
Apr 23, 2016 6:54 am

lanjut terus miinnn… hwaiting

Donasi untuk kamu yang mau mensupport kami dengan Donasi, semua biaya yang masuk akan digunakan untuk Pembiayaan Server dan dana Pengembangan website kedepannya. Terimakasih.Donate