Free Download Movies, Drama Korea/Jepang/Variety Show/Anime Small Size/Pahe

1N2D Season 3 Episode 451

Buat Yang masih bingung untuk download. Silahkan lihat tutorial Download di bawah ini.

Tutorial Download

Story

2 Days & 1 Night (Hangul: 1박 2일; also known as 1 Night 2 Days; abbreviated as 1N2D) is a South Korean reality-variety show that airs on KBS2 beginning August 5, 2007. 1 Night 2 Days is one of the two segments (the other segment is Superman is Back) on Happy Sunday. The show’s current cast members are Kim Jong-min, Cha Tae-hyun, Kim Joo-hyuk, Kim Joon-ho,Defconn, Jung Joon-young.

The show’s motto is “Real wild road variety.” Its main concept is to recommend various places of interest that viewers can visit in South Korea. Filming for every new trip is usually done in 2 weeks prior to broadcast on KBS2

Episode 451 160626

Quality: PaHe 540p
Size: 300MB +/-
Source: 720p LIMO

 

INDEX DOWNLOAD

 1N2D.E451.160626.HDTV.H264.540p-SS.mkv_thumbs_[2016.06.26_20.05.31]

Genres:
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sone
sone
Jun 28, 2016 6:21 am

min, variety show nya juga di upload di mega dong atau nggak di kumpulbagi biar downloadnya cepet… tiap kali download kecepatan nya gk sampek 100kb padahal di web lain bisa 3-4mb

colorbeams
colorbeams
Jun 28, 2016 12:39 pm
Reply to  sone

kalo idws gimana?
cepet ga?

sone
sone
Jun 29, 2016 4:16 am
Reply to  colorbeams

itu pake idws..

sone
sone
Jun 29, 2016 5:05 am
Reply to  colorbeams

biasanya sih 3-4 mb jalan pake idws tapi entah kenapa 3 mingguan ini dowload pake idws cuman dapet 100kb -_-

min bantulah upload di mega juga.. ya.. ya.. ditunggu min.. terimakasih^^

Donasi untuk kamu yang mau mensupport kami dengan Donasi, semua biaya yang masuk akan digunakan untuk Pembiayaan Server dan dana Pengembangan website kedepannya. Terimakasih.Donate